Implantati

JAMSTVO

Kvaliteta i pouzdanost našeg rada potvđuje jamstvo na zubne implantate doživotno. Svaki pacijent za svaki ugrađeni implantat ponaosob dobiva internacionalnu putovnicu – certifikat, s točnim opisom na kom je mjestu ugrađen implantat i sa upisanim serijskim brojem. Putovnica je službena potvrda premium kvalitete proizvođača implantata.

Dental Plaza koristi najsuvremenije materijale i surađuje s najboljim labaratorijama. Sada svatko može priuštiti savršen osmijeh!

BESPLATAN SMJEŠTAJ SA 5 ZVJEZDICA

U skladu s našim visokim standardima, Dental Plaza svojim pacijentima osigurava besplatan vrhunski smještaj s 5 zvjezdica u samom središtu prijestonice. Mi želimo da Vaš boravak u Beogradu bude nezaboravan i maksimalno relaksirajući.

VRIJEME BORAVKA i rokovi izrade

Za intervenciju ugradnje implantata potrebno je izdvojiti 2 dana u Beogradu. Prvi dan se ugrađuju implantati i sutradan se vrši kontrola za 24h. Vrijeme trajanja same operacije je od 15 min do 1 h i 30 min, ovisno o broju implantata koji se ugrađuju. Nakon 3 mjeseca od ugradnje, kada implantat sraste s čeljusnom kosti, vrši se izrada protetskog dijela. Za izradu protetskog dijela na implantatima potrebno je izdvojiti od 5 do 7 dana boravka u Beogradu. Za izradu svih ostalih vrsta protetskih radova potrebno je izdvojiti 5-7 dana boravka u Beogradu.

Implantologija

Pojavom zubnih implantata, do sada nezamjenjive metalokermičke krunice, mostovi i proteze odlaze u prošlost. Danas implantati potupno mijenjaju filozofiju stomatologije, postavši neizbježna metoda rekonstrukcije izgubljenih zuba.

Posljednjih godina broj pacijenata, koji se umjesto klasičnih krunica i mostova odlučuju za implante, se drastično povećava. Prije par godina mostovi su bili u prednosti, zbog toga što se implantati nisu mogli ugrađivati ​​kod pacijenata čije su vilice ostale bez koštane mase. Ali, nove tehnologije u oralnoj kirurgiji su omogućile ugradnju umjetne kosti u atrofirane vilice, čime su implantati dobili na prednosti u odnosu na mostove.

Procedura ugradnje zubnog implantata

Zubni implantat se sastoji od tri cjeline:

Titanijumskog umjetnog zubnog korijena koji se ubacuje u čeljusnu kost;
– Nadogradnje koja se ušrafljuje u titana korijen;
– Krunice koja se postavlja na nadogradnju.

Na taj način zubni implant u potpunosti zamjenjuje izgubljeni zub. Implant postaje replika nekadašnjeg zuba. Procedura za implantiranje zuba je jednostavna. Na početku potrebno je izvršiti rendgensko snimanje čeljusti, kako bi se utvrdilo ima li dovoljno koštane mase u čeljusti. Ako nema, prije implantiranja vrši se operacija ugradnje umjetne kosti. Sama operacija ugradnje implantata traje oko 30 minuta. Nakon završene operacije čeka se 3 mjeseca da implant uraste u čeljusnu kost. Tek nakon tog perioda pacijent dolazi ponovno u ordinaciju gdje mu se na implant ušrafljuje nadograđena struktura (abutment) i vrši izrada protetskih nadoknada (krunica).

online zakazivanje

Molimo Vas da popunite sva obavezna polja.

Slanjem ove poruke prihvatate našu politiku privatnosti.