Tehnologija Teeth-in-an-Hour

Jedan od velikih nedostataka implanata je dug proces ugradnje, jer od ugradnje korijena do postavljanja krunice i konačnog uobličavanja umjetnog zuba može proći i nekoliko mjeseci.

U našem centru je uspostavljena nova tehnologija, tzv. Teeth-in-an-Hour ili zubi za jedan sat. Ova tehnologija omogućuje kompletnu ugradnju implantata (korijena, nadogradnje i krunice) za 1 sat. Pomoću tehnologije Teeth-in-an-Hour moguće je izvršiti trodimenzonalno kompjutersko skeniranje usne šupljine i otiska čeljusti. Nakon skeniranja i uzimanja otisaka, prispjeli podaci se obrađuju i na dubler modelima se vrši rekonstrukcija i kompjuterska ugradnja implantata, postavljanje abutmenta i izrada privremenih zubnih nadoknada. Nakon toga, pacijent je spreman za operaciju ugradnje implantata, po kompjuterski određenim pravcima iza kojih se paralelne suprastrukture postavljaju privremene zubne naknade. Privremene zubne naknade su izrađene od vrlo kvalitetne plastike i ti zubi ostaju kod pacijenta naredna dva mjeseca. Nakon toga se izrađuju konačne keramičke nadoknade.

Zaključak:

Zubi za jedan sat podrazumijevaju prethodno skeniranje čeljusti i uzimanje otisaka bezubih prostora. Nakon toga se vrši protetski rad, koji je već kompjuterski pripremljen, pri sljedećoj posjeti zajedno s kirurškom intervencijom ugradnje implantata privremeno cementira pacijentu.

online zakazivanje

Molimo Vas da popunite sva obavezna polja.

Slanjem ove poruke prihvatate našu politiku privatnosti.