Dentalni turizam

U poslijednje vreme, u naš centar dolazi sve više pacijenata iz drugih država. U početku su to bili naši građani koji privremeno žive i rade u drugim državama, a sada je sve više stranih državljana koji dolaze po preporuci svojih prijatelja, informiraju se ili sa nama stupaju u kontakt preko interneta (web site), elektronske pošte (e-mail) i telefona.

Komunikacija sa pacijentima preko mail-a pokazala se vrlo uspješnom. Naša praksa je da pacijent prvo iznese svoj problem i da nas upozna sa svojim potrebama, a zatim da uradi ORT snimku obje čeljusti, kako bismo stekli uvid u situaciju i pred sobom imali sliku stanja zuba i okolnih struktura. Pacijent RTG snimak može da poslati mail-om, što je najčešća praksa. Kada snimak stigne u ordinaciju, naš tim doktora pristupa analizi slučaja, kao i izradi orijentacionog plana liječenja. Pacijenta vrlo brzo informiramo o:
intervenciji koju treba uraditi, vremenskom trajanju liječenja, broju potrebnih dolazaka, kao i cijeni usluga liječenja. Na osnovu predočenog plana i informacija, pacijent može da donese odluku o prihvaćanju opisanih stomatoloških usluga i liječenja zuba. Kada se pacijent odluči za liječenje zuba, dogovaraju se datum i vrijeme dolaska u ordinaciju. Na kraju, nakon uspješno urađene sanacije zuba, sa pacijentima se dogovaramo o njihovom sljedećem dolasku na kontrolni pregled.

Jedan broj naših građana, koji privremeno žive i rade u drugim državama, u vreme godišnjih odmora ili državnih praznika posjećuje svoje prijatelje i rodbinu, nastojeći da slobodno vreme u domovini iskoristi za liječenje svojih zuba.

online zakazivanje

Molimo Vas da popunite sva obavezna polja.

Slanjem ove poruke prihvatate našu politiku privatnosti.